Logga in

Om Insurely

Vi anser att alla bör ha samma möjlighet att skydda det de älskar. Och veta hur de ska göra det.

Vi startade Insurely 2018 för att göra försäkring enklare och mer tillgängligt för alla. 

Med vår tjänst kan du se alla dina olika försäkringar på ett och samma ställe. Både privata och med din arbetsgivare eller fackförbund. Baserat på ditt behov och din försäkringsinformation kan vi sedan ge dig insikter om ditt försäkringsskydd, om du saknar något viktigt skydd eller om du till exempel är dubbelförsäkrad.

Vi hjälper dig helt enkelt kunna vara rätt försäkrad, förstå om det du betalar är rimligt samt håller koll på dina försäkringar åt dig. Vi meddelar även när försäkring närmar sig sitt förfallodatum ifall du vill passa på att byta försäkring eller bara veta om något har förändrats i ditt pris eller villkor.

Vi bakom tjänsten har erfarenhet från försäkring, data och mjukvaruutveckling. Vi tillhör själva också den uppkopplade generationen och vi är trötta på den digitala otillgänglighet och generella svårighet som försäkringsbranschen bjuder på.

Därför tänkte vi att en helt ny typ av tjänst behövdes. En tjänst som hjälper dig ha koll på att det du älskar och bryr dig om är skyddat i alla situationer.