Logga in

Insurely x Qliro !

Nu tar vi våra första steg mot att skapa en bättre försäkringsupplevelse och en mer transparent försäkringsmarknad genom att inleda utvalda strategiska partnerskap. 

Idag publicerade Qliro sin nya strategi där de erbjuder sina kunder relevanta finansiella tjänster genom partnerskap med olika aktörer. Först ut nästa år är samarbetet med oss där Insurely kommer att finnas i Qliros app och erbjuda deras kunder att enkelt få en överblick över sina försäkringar och en bättre förståelse för sitt försäkringsbehov. Grymt bra tycker vi! 

Genom att integrera vår tjänst i Qliros app kan fler få tillgång till och bättre koll på sina försäkringar när det är som mest relevant för dem. På så sätt tar vi ett större kliv mot en mer tillgänglig försäkringsbransch. 

Vi planerar att samarbeta med fler aktörer framöver där försäkring är relevant och på så sätt ge konsumenter en sömlös upplevelse genom deras kundresa. Detta hjälper oss också att växa snabbare. 

I framtiden vill vi att man alltid ska kunna se och hantera sina försäkringar på sitt Insurely-konto, oavsett vart och med vilket bolag man köpt den. 

Läs mer om vårt samarbete här: 

https://www.breakit.se/artikel/22976/qliros-nya-storsatsning-a-och-o-for-att-fortsatta-vara-relevanta

Skapa konto