Logga in

Hantera alla dina försäkringar på ett och samma ställe!

Insurely är en tjänst som håller koll på dina försäkringar - snabbt, enkelt och utan kostnad!

Logga in
Årskostnad15 912 krMånadskostnad1 326 krFörsäkringar9 stFörsäkringarHem & saker(4)JämförGår ut 2021-01-31kr/mån124AktivLotta Svärds Gata 14HemJämförGår ut 2020-04-15kr/mån537Går snart utMercedes - CFP180BilPerson & familj(4)Djur(1)Övrig trygghet(0)

En bättre försäkrings­upplevelse

Få koll på dina försäkringar

Hämta alla dina befintliga försäkringar automatiskt med BankID och få koll på vad de omfattar och vad du betalar, oavsett försäkringsbolag.

Vi håller koll — så du slipper

Om du behöver få reda på något så meddelar vi dig. Till exempel när en försäkring håller på att gå ut eller om något förändrats.

Testa tjänsten – kostnadsfritt

Vad är haken?

Det finns ingen. Vi vill förenkla försäkring och hjälpa konsumenter vara rätt försäkrade. Genom att göra din försäkringsinformation mer tillgänglig för dig kan vi helt enkelt hjälpa dig få koll på dina försäkringar.

Du äger din data

Du ger oss medgivande att hämta in din försäkringsdata för att du ska kunna se den på ditt konto. Du äger dock alltid din data och kan radera ditt Insurely-konto när som helst om du inte är nöjd med vår tjänst.

Transparens

Vi vill att alla kostnader, prishöjningar och förändringar i försäkringen ska vara transparenta och enklare att förstå. Vi vill också ge dig insikter om vad du kan göra för att vara rätt försäkrad till ett rimligt pris. Du ska därför också kunna byta eller köpa försäkringar direkt via oss.

I trygga händer

Vi är försäkringsförmedlare och kan det här med försäkring. Vi kan också det här med data och tar säker hantering av personuppgifter på största allvar.

Vanliga frågor

Hittar du inte svar på just din fråga? Maila oss gärna på info@insurely.se så hjälper vi dig.

 • Hur fungerar Insurely?

  Insurely ger dig en översikt över dina försäkringar. Med BankID identifierar du dig mot ditt försäkringsbolag via oss och vi hämtar in din försäkringsdata.

 • Vad händer med min data?

  Vi samlar in din försäkringsdata för att ge dig en översikt över sina försäkringar. Du har hela tiden kontroll över din data och kan när som helst radera ditt Insurely-konto. Din personliga information lämnas aldrig ut till någon tredje part.

 • Finns det några dolda kostnader?

  Nej, att använda Insurely kostar ingenting. Om du väljer att köpa en försäkring via oss får vi som försäkringsförmedlarbolag ersättning från det försäkringsbolag du valt att teckna försäkring hos.

 • Kan jag se hela hushållets försäkringar?

  Ja! Du och din partner kan koppla ihop era konton med varandra så kan ni se hushållets samtliga försäkringar. Tänk på att du endast kan göra förändringar i försäkringar som står på dig och vice versa

Se alla frågor och svar

Snittpris för hemförsäkringar

Priset är ett genomsnittligt pris per bolag baserat på våra användares försäkringspremier för bostadsrätter och hyresrätter i hela Sverige. Informationen är därmed baserad på tusentals personers försäkringar.

Trygg-Hansa
0/år
If
0/år
Moderna
0/år
Folksam
0/år
Ica
0/år
Länsförsäkringar
0/år
Dina
0/år
Jämför med din försäkring!

Insurely i pressen