Om Insurely

Nu förenklar vi försäkring!

Insurely är en ny typ av aktör i försäkringsbranschen med målet att förenkla försäkringar, ge konsumenter en överblick över sina befintliga försäkringar och hjälpa dem att hitta rätt försäkringar baserat på sina behov. Vi är inte en prisjämförelsesajt och inte heller något försäkringsbolag. Vi vill bli den där kompisen som kan allt om försäkringar och hjälper dig att se till du är rätt försäkrad utifrån din livsstil.

Med smart teknik hjälper vi dig få koll på dina försäkringar

Att ha koll på sina försäkringar upplevs ofta idag som både svårt och tråkigt. Detta vill vi ändra på.

Vi vill hjälpa konsumenter att förstå sina försäkringar och sitt försäkringsbehov och göra det enklare för dem att skaffa den bästa försäkringsportföljen just för dem. Genom data och teknik kan vi ge dig smarta insikter så du kan säkerställa att du har det bästa försäkringsskyddet som passar ditt behov. På det sättet digitaliserar vi samtidigt försäkringsbranschen och gör den mer transparent för konsumenter.

Vilka vi är

Insurely grundares 2017 under bolaget The Great Collective AB. Vi är fyra grundare med erfarenhet från managementkonsultbranschen, försäkring, e-handel och apputveckling och genom att slå våra kloka huvuden ihop har vi påbörjat arbetet med att göra försäkring enklare och mer tillgängligt för dig som konsument.

Med oss på resan har vi också investerare med bakgrund inom datasäkerhet, spelutveckling, försäkringsförmedling och digital marknadsföring för att säkerställa att vi bygger den bästa digitala försäkringstjänsten.

Vi utvecklar ständigt tjänsten och inkluderar löpande fler försäkringsbolag för att kunna ge dig en fullständig översikt över dina försäkringar. Inom kort kommer du även kunna byta eller köpa nya försäkringar via Insurely och framöver vill vi att du ska kunna sköta alla dina försäkringsärenden på ett och samma ställe. Har du några frågor kring tjänsten så tveka inte att kontakta oss.