Om Insurely

Insurely grundades 2017 med målet att göra det enklare för försäkringstagare att få kontroll över sina försäkringar och kunna hantera dem på ett och samma ställe. Detta genom att digitalt få en överblick över vad man har försäkringar, hur man är skyddad i olika situationer, vad man betalar samt vad man ska göra vid en eventuell olycka.

Syftet är också att göra det lättare att förstå vilket försäkringsbehov man har och vad som är rimligt att betala för det. Insurely vill på så sätt bidra till att skapa mer transparens på försäkringsmarknaden och ge konsumenterna ökad kontroll.

Insurely är en tjänst som tillhandahålls av The Great Collective AB, org.nr 559103-5646. The Great Collective AB är registrerade som försäkringsförmedlare hos Bolagsverket och står under Finansinspektionens tillsyn.

Vi som grundat bolaget och tjänsten är fyra stycken 80- och 90-talister med erfarenhet av finans- och försäkringsbranschen, dataanalys och webbutveckling. I ryggen har vi också finansiärer inom bland annat datasäkerhet, försäkringsförmedling, spelutveckling och marknadsföring.

Vi vill göra försäkring enklare

Precis som de flesta så tycker även vi att försäkring idag är svårt och jobbigt både när det kommer till att förstå vilka försäkringar man bör ha samt hur man ska veta om försäkringen gäller när en situation uppstår. Detta vill vi nu förändra genom att göra det lättare att hantera sina försäkringar digitalt.

Vi utvecklar ständigt tjänsten och inkluderar löpande fler försäkringsbolag för att kunna ge dig alla en fullständig översikt över sitt försäkringsinnehav. Framöver kommer du även kunna byta eller köpa nya försäkringar via Insurely så att du kan sköta alla dina försäkringsärenden på ett och samma ställe. Har du några frågor kring tjänsten så tveka inte att kontakta oss.