Om Insurely

Vi anser att alla bör ha samma möjlighet att skydda det de älskar. Och veta hur de ska göra det.

Vi är The Great Collective, ett bolag som som brinner för att göra försäkring tillgängligt och begripligt för alla. Så att alla kan se till att de själva, deras nära och kära samt deras saker är rätt försäkrade ifall något händer.

Genom vår app Insurely kan du se alla dina olika försäkringar på ett och samma ställe. Baserat på vem du är och din försäkringsinformation kan vi sedan ge dig insikter om ditt försäkringsskydd, om du saknar något viktigt skydd eller om du till exempel är dubbelförsäkrad.

Vi hjälper dig helt enkelt vara rätt försäkrad, om det du betalar är rimligt och håller koll på dina försäkringar åt dig så att du kan leva fullt ut och inte behöva oroa dig.

Vilka vi är

Vi tycker försäkring är viktigt och något alla bör ha lika rätt till då det ger ekonomisk trygghet ifall något händer. Bakom The Great Collective står fyra grundare som tillsammans har stor erfarenhet av försäkring, data och mjukvaruutveckling. Vi tillhör själva också den uppkopplade generationen och vi är trötta på den digitala otillgänglighet och generella svårighet som försäkringsbranschen bjuder på.

Därför tänkte vi att en helt ny typ av tjänst behövdes. En tjänst som hjälper dig ha koll på att det du älskar och bryr dig om är skyddat i alla situationer.

Press

  • Di Digital

      -  

    Den digitala försäkringsrådgivaren Insurely tar in knappt 4 miljoner kronor inför en bredare lansering av sin app. ”Det är väldigt svårt för konsumenter att ha koll på allting”, säger medgrundaren Lotta Rauséus.

  • Svenska startupbolaget The Great Collective vill öka närvaron för sin app Insurely som ger konsumenter bättre koll på sina försäkringar. Närmare 4 nya miljoner kronor ska hjälpa företaget att nå ut i övriga Europa.