Om Insurely

Vi vill att försäkring ska vara enklare

Försäkring är något som i stort sett alla har och det är ett viktigt skydd om något oförutsett händer. Men det är svårt att hålla på sina försäkringar och sitt försäkringsskydd idag, samtidigt som försäkringar ofta upplevs som något tråkigt. Detta leder till att det är lätt att missa förändringar i villkor, prishöjningar, eller att man inte anpassar sina försäkringar efter nya behov.

Vi vill förändra detta genom att göra försäkring enklare och skapa en bättre upplevelse där man enkelt har koll på sina försäkringar när man behöver det - helt digitalt. Vi tycker det är viktigt att man ska kunna vara rätt försäkrad till ett rimligt pris.

Vilka är vi?

Insurely startade 2017 under bolagsnamnet The Great Collective AB. Vi är fyra grundare med bakgrund inom management consulting, försäkringsbranschen, dataanalys och apputveckling. Vi bestämde oss där och då att börja resan mot att skapa en bättre försäkringsupplevelse. Med oss på resan har vi också investerare med bakgrund inom datasäkerhet, spelutveckling, försäkringsförmedling, marknadsföring och UX/design för att säkerställa att vi bygger den bästa försäkringsappen.

Press

 • Di Digital logo

  Di Digital

   -  24e sep 2019

  Den digitala försäkringsrådgivaren Insurely tar in knappt 4 miljoner kronor inför en bredare lansering av sin app. ”Det är väldigt svårt för konsumenter att ha koll på allting”, säger medgrundaren Lotta Rauséus.

 • Realtid.se logo

  Realtid.se

   -  24e sep 2019

  Svenska startupbolaget The Great Collective vill öka närvaron för sin app Insurely som ger konsumenter bättre koll på sina försäkringar. Närmare 4 nya miljoner kronor ska hjälpa företaget att nå ut i övriga Europa.