Insurely via Qliro

Insurely är en partner till oss (de gör det enkelt att hålla koll på dina olika försäkringar). Det betyder att du kan använda Insurelys tjänst direkt i Qliro-appen. Första gången du använder Insurely får du ett konto, det skapas automatiskt med ditt BankID, så att du kan logga in via oss eller på Insurely.se.  

När du använder Insurely via Qliro godkänner du Insurelys användarvillkor.  

Om Insurely 

Insurely samlar dina försäkringar, de du har privat och via jobbet så att du får en bra översikt. Du får reda på hur bra din försäkring är och vad den kostar. Du kan också jämföra dina försäkringar mot andra alternativ. Hittar du något bättre är det enkelt att byta. 

Första gången du loggar in skapas ett konto. Då kan du använda Insurely via Qliro-appen eller på Insurely.se. När du är inloggad är du redo att lägga till dina försäkringar. Välj ditt försäkringsbolag och identifiera dig med ditt mobila BankID. Upprepa om du har flera försäkringar hos olika försäkringsbolag. 

Vi gillar Insurely. Och vi tror att du också kommer göra det. Därför vill vi att du ska kunna använda Insurely direkt i Qliro-appen. 

Data och säkerhet

När du använder Insurely via Qliro godkänner du Insurelys användarvillkor. Du får en sammanfattning av dina försäkringar från Insurely direkt i Qliro-appen. Kopplingen regleras mellan oss och Insurely i enlighet med GDPR.  

Din data är säker hos Insurely och du kan när som helst radera ditt konto. Det påverkar aldrig dina försäkringar. 

Du kan läsa mer om data och personuppgiftshantering i Insurelys Integritetspolicy.

Kontakta Insurely 

Om du har funderingar om Insurely eller något som rör försäkringar är det Insurely du ska kontakta. De svarar gärna på dina frågor! Du hittar också mer information i deras FAQ.

För att komma i kontakt med Insurely, maila info@insurely.se eller skriv till dem på Facebook.

Frågor om samarbetet?

Undrar du något om samarbetet mellan oss och Insurely? Hör av dig till oss så berättar vi mer!